By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 12-Oct-2009 04:39 Email | Share | Bookmark
Hadiah dari datin faridah

 
 
 
[b]Hai semua masih lagi semangat mencuci mata, banyak open house yer,lotih raso nya kan, makan ,makan, berucap,hehehh, vip(jgn mare), lebih kurang udah ler, nanti org jemu ala nyampah, so jgn jemu2 saya masukkan entry ini, 'Hadiah dari kawan lama,org lama, Datin Faridah, fr my birthday .
Datin ni kawan sepencucuran air mata,kawan sepencarian(rahsia),eehhh, cukup2.

Koleksi pinggan yang bukan untuk digunakan dik nun, tapiuntuk di gantung di dinding atau di letak ajer di kakinnya yd ada tuhh!.Roses lagikan, dah minat nak buat mcmana,Ada besi set pengantung nya di dinding, tapi tak muat dgn saiz pinggan, so saya kena cari sendiri yg itu, mana nak cari,sekali gantung 3 di dinding.......yg cantik dinding juga jap ehh saya besarkan sikit yerrr[/b]






Yang 3 tingkat tu pulak maybe lah, tempat letak buah-buahan dan sebagainnya, memang cantik dan terimakasih lah yer my dear

[/quote][b]Syamimi- Koleksi2 tu sy pun cari merata2, kena rajin berjalan2,ada yg koleksi emak saya lama.sila lihat blog saya ada byk lagi koleksi.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net