By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Oct-2009 02:30 Email | Share | Bookmark
Purple Satin Dress

 
 
 
 
My purple dress ini adalah koleksi lama saya,dari kain satin yang cantik dan jatuh ,tapi telah diberi sentuhan kecundang oleh pembantu saya yang pandai mereka2 mcm saya juga,ilmu dah diperturunkan , so jadilah macm ni,
Terkadang saya memakainnya untuk majlis-majlis makan malam dgn selendang panjang,.Bila diberi sentuhan yang macm ni, makin menyerlahkan kilauan baju itu dan juga designnya, so pada yang berkenan, nak buat mcm ni bolehlah telefon saya, jgn menidakkan kehendak hati ,mahu tp malu








Kalau di perhatikan betul2 kat pinggang tu mcm ada talipinggang,bertali air fesyen baru maaa, dan juga buterfly yang di atas bunga pink tu, cantikkan, dia seolah menyuntik cerita,bunga dan kumbang .So baju ni jadi begitu ekslusif akhirnnya,[b]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net