By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 31-Aug-2009 03:19 Email | Share | Bookmark
Cleopatra Diva

 
 
 
 
Salam semua, silalah lihat koleksi terbaru dari butik kami, dengan fabrik cifon yang saya beli di luar negara,berkilat-kilat, merun warnannya, hemmmm, saya pun suka dgn design yang ini, rasa macam nak pakai tuk hariraya,. Banyak lagi koleksi kami yg'ready made' di butik, bagi mereka yang dah tak ada masa nak menempah, beli siap ajalah sama aja kut, Dengan design manik dan labuci yang penuh dileher,menjadikan baju ini begitu ekslusif dan 'glamer',sesuai tuk dipakai di majlis2 hari raya atau rumah terbuka, silalah,silallah skodeng



Lepas ni pulak kita lihat koleksi baju cik mimi yang meminta saya menjahit manik dan labuci dibajunnya.Bajunnya yang penuh dgn crumble mumble,jenuh juga menjahitnya u!!!!!.Teruskan melihat2.....

[b]

Quote:
baju yang ini special sikit, harga RM 800 b4 disakaun


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net