By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 31-Jul-2009 09:24 Email | Share | Bookmark
Cherry Blossom Cik Fifah

Cherry Blossom
 
 
Herrrrm,,, asyik busy dgn aktivi di luar, bukan bermakna saya pencen dah menjahit manik dan labuci, yang tu kan tetap maintain , ada masa jer, saya akan teruskan hobi saya tu dgn byk lagi design2 yang melotop, hehhe,

So yang ini baju customer juga , cik fifah, simple je, tak mau heavy, nanti kata dia ,org lebih nampak baju tu lebih dari tuan punya baju.....Tak dapek den nak tolong!!! So tengok2 lah yer, kut berkenan di hati...
.
[b]





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net