By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-Jun-2009 04:54 Email | Share | Bookmark
A DAY WITH CALVIN THOO

bersama calvin dan baju Rozita Che Wan
 
 
 
 
 
 
Calvin Thoo. satu nama besar dipersada dunia fesyen,siapa yang tak kenal dgn beliau, calvin thoo, yang mana koleksi fesyen2 nya di peragakan oleh celebriti, dan juga VVIP.




beliau agak "humble" je orangnya, namun begitulah yang saya rasa kita sepatutnya, sebab saya pun org bisnes jugakan, saya dah masak dgn lagak, kerenah,"peel" org yang "ada duit" dan juga org yang "takde duit". Tapi dek kerana saya ni berniaga, saya mengambil pendekatan "in a middle" so that i can mix all over", itulah prinsip saya.

Dalam dunia perniagaan ni kita tak boleh syok sendiri, kena ada sikit utk "charity", toleransi,lebihkurang dan apa org kata"open heart", tapi jgnlah sampai biar org ambil kesempatan atas lebih kurang kita tu ye..

So nak cerita event saya ni nanti pada 18hb Julai, bertempat di (tak confirm lagi oleh press), dan saya tgh duk pening pasal baju ni.Saya salah seorg dari peserta finalis Pesona Midi 2009, dan untung nasib menang, Tapi tak menang pun tak mengapa, saya tidak terlalu obses,sebab saya jadikan acara ini sebagai aktiviti wanita dan riadah saya diantara byk lagi aktiviti saya.



(baju yang saya kena pakai pada show itu)
[b]



inilah butik Calvin


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net