By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-May-2009 03:35 Email | Share | Bookmark
LA' VIDA GROUP POCO-POCO

EXCITING!!!! group poco-poco La'Vida telah mendapat banyak jemputan di sana sini untuk majlis-majlis , rasa gementar pun ada, seronok pun ada teruja pun ada!!
Pada 16hb Mei ini group kami akan beraksi di Plaza Shah Alam , sempena dengan sambutan Hari Ibu yang di anjurkan oleh majalah MIDI, so tunggu lah.

Ini adalah undangan pertama yang saya boleh terima setelah melihat kebolehan mereka setelah mereka berlatih hampir berbulan2 lamannya.Sebelum ni tak berani, takut tak menjadi.Dan nampaknnya, hari demi hari, makin ramai yang ingin mengambil bahagian,hehehe, baguz,baguz,maintain,maintain kak!!

Kepada yang berminat nak join(untuk program yang akan datang) , silalah hubungi saya , berani ke nak perform atas stage atau dihadapan VVIP atau Kerabat2 diraja!!!!!.Sila sahut cabaran saya tu, bagi yang berminat, sila hubungi saya seperti no tel diatas ya, jangan m alu jgan segan
,
[/size] .

GOYANG PICA-PICA


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net