By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 7-Apr-2009 03:16 Email | Share | Bookmark
Black La' Vida

 
 
 
 
Suka saya nama ni .sempena nama studio saya yang baru di rasmikan, heheh, ala,ala latin gitu, baju t-shirt, topi golf, towel,dan lain2 lagi goodies, semua nama La'vida, bos pun suka (kena ikut jelah, tak kan,). Ini lah koleksi baru juga yang sedang disiapkan, dalm pembikinan, belum siap sepenuhnya, gambar pun tak berapa clear, sbb pakai h/pone, nanti dah siap saya ambil gambar betul2. adios




(belum sempat lagi jahit manik,dah pakai tuk photo session)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net