By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 4-Apr-2009 02:11 Email | Share | Bookmark
La' Vida collection

 
 
 
 
Lama sungguh saya tak masukkan koleksi baju saya, bukan apa, sibuk tang benda lain, tu yang tak de masa nak buat, mood pun tak berapa nak ada untuk design,cuma beberapa hari ni, adalah masa terluanag sikit,saya cuba siapkan baju ini untuk di tayangkan di dalm megazine,tunggu lah nanti akan tiba masanya

[b]Dan modelnnya saya sendiri, bidan terjun, last minit, semua ada job lain, hah apa lagi sarung jelah hehehe, jgn mare ye, sabar,sabar,,,,,





(Yang ini pun belum sempat lagi jahit manik,dah kena pakai)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net