By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Mar-2009 14:45 Email | Share | Bookmark
makan lagi punya hal

Rasa boleh lah tahan, hehehe, masuk bakul angkat sendiri.
apa nak kata,telan je lah
 
[b]Tu lah nak cerita yang kelakar sangat malam tadi. terkena angin nak mencuba masak-masak lah konon, pas tu bukalah fp Ang Mat Gebew dan Kak Liza yang popular tu (wow kalah artis u), terus je lapar dan,dan tu jugak . Cayalah diaorag ni, saya memang tabik spring kat depa yang saya rasa berjaya, walaupun saya tengok curi-curi fp mereka, jgn mareh...



Lalu mencuba lah Kueh talam suji didalam blog abag mat dan kak liza, ehh boleh juga ye saya buat, ehhh perasan lah tu... hendak seribu daya, tak mau seribu dalih, kan kata org tua-tua...ada juga betulnya. Mungkin lepas ni ada banyak lagi saya nak mencuba, sabor satu-satu lah dulu, maybe lepas ni saya nak cuba kueh talam keladi abg mat tu, ya rasul.....tak sabor nak buat ni.......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net