By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Mar-2009 04:44 Email | Share | Bookmark
LA' VIDA STUDIO

erobik class/ fitness
 
my new studio
 
 
hehehhe, gambar ni ekslusif, malu nak letak, tapi tak pelah, untuk yang bertanya2 tu, apa aktiviti dan juga wartawan yang nak tengok. Nantilah bila diaorg ni dah pandai menari cha cha cha and poco-poco, kita akan buat demonstration kat club ke. Ini masa mula-mula mereka beraksi, dan sambutannnya memberangsangkan.

Kelas dari isnin hingga khamis, penuh, bermula dari 8.00 mlm habis 9.00 mlm. Bos, duk lepak kat kopitiam, heheh.
Kelas cha cha n latin agak susah sikit mereka nak ikut, maklumlah org melayu, manakan bisa nak menari latin, tapi hari demi hari, mereka menampakkan perkembangan, dan sebenarnnya mereka kena pakai kasut tumit tinggi utk menari cha cha n latin ni, tapi takpelah buat permulaan dulu, biasakan kaki, nak mutar2 tu.
Antara lagu-lagu yang sesuai untuk senaman ini adalah Chilli Cha Cha by Jessica Jey, Pepito, cha cha cha, Club Mambo, Sway, Putumayo Jazz latin song dan banyak lagi lagu.
All Latins

Tarian cha cha /latin ni berasal dari Latin america, (Cuban African music) spanyol tu, sama mcm tarian Lambada. Jika ditarikan betul2 cha cha, ini memang cantik pergerakkannya, kena ada couple, mcm pergerakkan chase turn tu, memg cantik,

Tarian Poco-poco pula berasal dari kepulauan Indonesia, Menado (mcm nama Maria Menado) dan berbahasa dari kaum Minahasa, Kat mana letaknya pun saya tak tau, tak pernah sampai lagi, rasannya tempat tu cantik lah, macam Tahiti, heheheh

so kat luar tu mcmana, sporting ke nak menari cha cha dan poco-poco [/b]


[quote]Dik kalau berminat sila tel saya,ada no tertera di home page atas saya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net