By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Feb-2009 17:31 Email | Share | Bookmark
kelas makeup izah n fren

before
in the middle
smokey eyes
tenyeh jgn tak tenyeh
ala bollywood
 
 
 
 
[b]Aha... ni pulak kelas makeup izah n fren, student dari UNISEL. Menyambut seruan dari kerajaan untuk mempelajari skill tangan, kerana bersesuaian dgn keadaan ekonomi sekarang, sendili mau ingat lo............ Saya memang memandang positif "fitback" dari ramai orang diluar sana, dan saya juga menyeru bagi mereka2 yang masih lagi tercari2 kerjaya yg sesuai bagi mereka walaupun berkelulusan tinggi, jgnlah memilih.

jgn mare ye...sikap yg terlalu memilih inilah yg membuat rugi......."eden tak mau jago kambing , den nak kojo sain-sain cek jo,....ponek jo den bolajar tinggi, eko suh jago kambing,ado ko patut!!!!!
(version yang sekolah tinggi, yang duk umah pulak langsung tak mau buat apa,makan tidur,mkn tidur, " ala budget tak de lah kak, (tau dah tp x mau usaha) , starting berapa kak,kalau bwh rm700 saya tak mau kerja(padahal satu apa pun tak tau) lagi mau demanding, .Inilah berbagai2 version org melayu kita sekarang, manja .


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net