By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Feb-2009 02:56 Email | Share | Bookmark
baju nikah anita baharom

baju nikah anita baharom
 
 
 
[b]lama nya tak update foto.....saya kira sudah berapa bulan, bukan tak ada koleksi, tapi saya tak ada masa nak mengadap pc ni, baru nak pegang, ada je halangannya....aktiviti pun "pack', " macet' lah tu maknanya, hehehehh...

Koleksi ini adalah baju nikah anita baharom,kecil molek orangnya, nkata nak yang simple2 je, Ida kena bersengkang mata buat yang terbaik tuk beliau......kredit tuk Ida yang baru2 belajar menyulam, hasilnya jadi juga lah tu.....





Alhamdullilah .....studio baru saya yang agak baru sangat dilancarkan, mendapat sambutan yang hangat,dari kaum wanita2 di sini sekitar sini...Saya kira wanita2 melayu kita ini amat kurang tempat yang boleh dikira bersosial, selain dari melepak di bar-bar mcm omputih tu,.....So bila saja saya gantung banner, menari cha cha cha, latin, poco-poco dan kelas erobik, ramai yang berminat......gitulah nampaknnya...(bagi mereka yang positif dan mencantikkan diri). Ada juga yang pasif ni, mcm parasit lah, menyokong, jgn harap, tapi komen ......macam dia tokey besar, hahahha....patutlah tak maju, dok tang tu jugak....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net