By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Nov-2008 16:38 Email | Share | Bookmark
jalan2 cari makan juga nih!!!!! What a lovely sunday...

flea market at Mont Kiara
Cantik2 baju n kasut kat sini, Korea mari
mana orang melayu ni..
last lepak kat sini
Penat lah asyik cerita pasal baju, baju, dan baju lagi. Nak hilang kan pening, seperi biasa, jalan2 cari makan. Dah lama juga saya tidak menjenguk muka ke "flea market" di Mont kiara ni, dulu selalu suka kesitu semasa my friend cuba2 berniaga barangan, handbeg, kasut2 yang dibawa masuk dari korea.

Tetapi.....alangkah terkejut saya kerana pada kali ini, suasana agak sepi dan tak berapa "happening " sangat, mungkin disebabkan oleh ekonomi krisis yang melanda sekarang, jadi macam tu......Yerlah, nak buat camnae kan, bersabar lah kengkawan semua yerrrr........

Saya lihat kebanyakkan disini chinese,dan orang luar yang memang ramai tinggal di sekitar sini!!!.Mereke berniaga dan bermacam2 barang yang di jual disini, Datanglah lihat2....setiap ahad...









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net