By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Nov-2008 18:56 Email | Share | Bookmark
sari merah saga

Merah nya makngah
 
 
[b]Aduhai!!!!! letihnya saya nak belajar meng"update" gambar dlm fp no. Macm2 nak buat, nak besarkan gambar lah,mcm2 lagi,maklumlah tak belajar IT kat sekolah.hehehh. Nasiblah ada kawan yang baik hati lagi sudi membantu saya memberi tutorial, terima kasihlah diucapkan

Nak cerita pasal kain sari merah saga ni, design agak lama ,tp, org suka ,dari jenis kain sari india, dibuat baju kurung pesak gantung, merah tu makngahhhhhhhh




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net