By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-May-2009 04:30 Email | Share | Bookmark
The sally's duta collection

sally's duta collection
 
 
 
Salam semua Rasannya macam dah lama tak update fotopages, agak-agak sibuk dengan aktiviti lah apa lagi, idea untuk menulis,menjahit pun tak berapa nak mari, cuma nak siapkan cik sally punya tempahan untuk majlis perkahwinan nanti.
Kerahan otak sebab idea takde langsung, kepala duk fikir macam2 program dlm kepala penuh.
Kainnya ciffon lembut yang teramat lembut, kena tahap kesabaran yang tinggi nak menjahit tu,
Tapi inilah hasil untuk baju cik sally, harap dia suka lah koleksi saya yang ini, hemmm, sebab dia kata nak yang bunga-bunga daisy tu, so saya create lah, jadi mcm ni so .
.
Selepas ini nantikan koleksi saya dari Bandung ,kain sutera shantung yang ditempah oleh kawan baik saya bekerja di City bank.Dalam proses penyiapan , TUNGGU .............




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net