By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Mar-2009 15:50 Email | Share | | Bookmark
Koleksi organza "La Bomba"

la bomba
 
 
Organza "La bomba" nama saya berikan, sempena nama lagu Latin , . Kebaya jarang yang boleh digayakan dengan korset dalam untuk majlis-majlis nikah,keramaian,dinner, atau sebagainnya, Simple je designnya, lama saya nak masukkan dalam fp, tapi asyik ketinggalan .



Sunday, 1-Mar-2009 14:45 Email | Share | | Bookmark
makan lagi punya hal

Rasa boleh lah tahan, hehehe, masuk bakul angkat sendiri.
apa nak kata,telan je lah
 
[b]Tu lah nak cerita yang kelakar sangat malam tadi. terkena angin nak mencuba masak-masak lah konon, pas tu bukalah fp Ang Mat Gebew dan Kak Liza yang popular tu (wow kalah artis u), terus je lapar dan,dan tu jugak . Cayalah diaorag ni, saya memang tabik spring kat depa yang saya rasa berjaya, walaupun saya tengok curi-curi fp mereka, jgn mareh...



Lalu mencuba lah Kueh talam suji didalam blog abag mat dan kak liza, ehh boleh juga ye saya buat, ehhh perasan lah tu... hendak seribu daya, tak mau seribu dalih, kan kata org tua-tua...ada juga betulnya. Mungkin lepas ni ada banyak lagi saya nak mencuba, sabor satu-satu lah dulu, maybe lepas ni saya nak cuba kueh talam keladi abg mat tu, ya rasul.....tak sabor nak buat ni.......


Sunday, 1-Mar-2009 04:44 Email | Share | | Bookmark
LA' VIDA STUDIO

erobik class/ fitness
 
my new studio
View all 5 photos...
hehehhe, gambar ni ekslusif, malu nak letak, tapi tak pelah, untuk yang bertanya2 tu, apa aktiviti dan juga wartawan yang nak tengok. Nantilah bila diaorg ni dah pandai menari cha cha cha and poco-poco, kita akan buat demonstration kat club ke. Ini masa mula-mula mereka beraksi, dan sambutannnya memberangsangkan.

Kelas dari isnin hingga khamis, penuh, bermula dari 8.00 mlm habis 9.00 mlm. Bos, duk lepak kat kopitiam, heheh.
Kelas cha cha n latin agak susah sikit mereka nak ikut, maklumlah org melayu, manakan bisa nak menari latin, tapi hari demi hari, mereka menampakkan perkembangan, dan sebenarnnya mereka kena pakai kasut tumit tinggi utk menari cha cha n latin ni, tapi takpelah buat permulaan dulu, biasakan kaki, nak mutar2 tu.
Antara lagu-lagu yang sesuai untuk senaman ini adalah Chilli Cha Cha by Jessica Jey, Pepito, cha cha cha, Club Mambo, Sway, Putumayo Jazz latin song dan banyak lagi lagu.
All Latins

Tarian cha cha /latin ni berasal dari Latin america, (Cuban African music) spanyol tu, sama mcm tarian Lambada. Jika ditarikan betul2 cha cha, ini memang cantik pergerakkannya, kena ada couple, mcm pergerakkan chase turn tu, memg cantik,

Tarian Poco-poco pula berasal dari kepulauan Indonesia, Menado (mcm nama Maria Menado) dan berbahasa dari kaum Minahasa, Kat mana letaknya pun saya tak tau, tak pernah sampai lagi, rasannya tempat tu cantik lah, macam Tahiti, heheheh

so kat luar tu mcmana, sporting ke nak menari cha cha dan poco-poco [/b]


[quote]Dik kalau berminat sila tel saya,ada no tertera di home page atas saya


Sunday, 1-Mar-2009 04:19 Email | Share | | Bookmark

baju anak dara
wedgwood
wedgwood
ok yang ini baju anak dara, baru tingkatan 5, jadi emaknya nak simple sangat, so nanti melebih dari emaknnya jgn mare cik normah . apake namannya Wedgwood, sedap juga tu, mcm nama kondo kt solaris duta,bab bagi nama ni,sebenarnnya apa yang terlintas di kepala jerrr!!!, takde kena mengena antara yg mati atau yg hidup...


wedgwood


Monday, 23-Feb-2009 17:31 Email | Share | | Bookmark
kelas makeup izah n fren

before
in the middle
smokey eyes
View all 9 photos...
[b]Aha... ni pulak kelas makeup izah n fren, student dari UNISEL. Menyambut seruan dari kerajaan untuk mempelajari skill tangan, kerana bersesuaian dgn keadaan ekonomi sekarang, sendili mau ingat lo............ Saya memang memandang positif "fitback" dari ramai orang diluar sana, dan saya juga menyeru bagi mereka2 yang masih lagi tercari2 kerjaya yg sesuai bagi mereka walaupun berkelulusan tinggi, jgnlah memilih.

jgn mare ye...sikap yg terlalu memilih inilah yg membuat rugi......."eden tak mau jago kambing , den nak kojo sain-sain cek jo,....ponek jo den bolajar tinggi, eko suh jago kambing,ado ko patut!!!!!
(version yang sekolah tinggi, yang duk umah pulak langsung tak mau buat apa,makan tidur,mkn tidur, " ala budget tak de lah kak, (tau dah tp x mau usaha) , starting berapa kak,kalau bwh rm700 saya tak mau kerja(padahal satu apa pun tak tau) lagi mau demanding, .Inilah berbagai2 version org melayu kita sekarang, manja .


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net