By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Apr-2009 01:45 Email | Share | | Bookmark
bracelet swarosky

RM 120
RM 120
rm 100
View all 5 photos...
Ini pula ialah koleksi bracelet tangan megnetik yang amat mudah dipakai dan melekat mengikut magnet. Ia tersusun letaknya mengikut susunan magnet yang diatur,cantik, dari swarosky tulen,dalam berbagai warna dan gaya







Thursday, 2-Apr-2009 01:19 Email | Share | | Bookmark
PEARL U!!! dan JADE!!

RM 120
PEARL SET, RM 200
JADE MINYAMMAR
View all 4 photos...
Ola, yang ini pula ialah koleksi pearls dan jade yang sedia ada, gelang, rantai, dan cincin. Jade ini merupakan aksesori kebanggaan kaum cina yang mana pemakaiannya di hubung kaitkan dgn fengshui juga. Ciri-ciri jade itu ialah ia berat dan solid,serta ekslusif dan warnnya yang kehijauan meredupkan mata yang memandang.

Secara peribadi pun saya mengerti mengapa kaum cina suka memakai batu jade.





SOLD



Wednesday, 1-Apr-2009 04:06 Email | Share | | Bookmark
SWAROSKY,SWAROSKY,PEARLS & PEARLS

crystal swarosky, pure one
green/magenta/cokelat
bracelet/swarosky
View all 5 photos...
hai kaum wanita di luar sana, disini saya mempunyai bermacam-macam jenis mutiara swarosky,crystal,(pendant/bracelet/cincin dll). yang sangat cantik,berkilauan bak bintang.
Amat sesuai untuk dipakai sehari-hari, atau untuk majlis-majlis dinner,kawin,function, sebab ciri-cirinya yang amat menarik hati dan perasaan,


Kepada sesiapa yang berminat, boleh mencuci mata dan membuat order atau tempahan,atau menelefon saya ,dan penghantaran akan dibuat melalui pos laju/kurier atau mana yang selamat, insayaallah!!!!!



RM 180.00 (BRACELET)



RM 120.00
Ada juga yang boleh di designkan sendiri, mcm koleksi baju dan manik saya hehe

Minat, sila hubungi saya,utk tempahan, atau yang sedia ada


Monday, 9-Mar-2009 09:29 Email | Share | | Bookmark
kuih bingka roti jagung ku

hehe ,first time buat
Wangi baunnya
Hemmmm
View all 4 photos...
]Salam semua, relak jap beberapa hari,dalam awal march ni, sibuk dengan studio, pendaftaran pelajar baru,sibuk dengan butik dan salon, so relak jap mendownload gambar tu,,,





Sekarang ni, bila ada masa lapang je, terasa sangat masa itu berjalan cepat dan saya tak mau meluangkan masa dengan tak berfaedah. Dulu ingat lagi mak pesan, belajar lah buat2 kueh ke, jahit2 ke, ermmm, hampeh, takde makna nya, buat dek jeeee... Tapi skrg saya baru tau, masa itu emas, saya nak belajar semua perkara, termasuklah buat experimen buat kueh "Bingka Roti Jagung ni" Ini lah hasilnya,


Thursday, 5-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hua,hua Talam Labu,yihaaaa!!!!

seronok sgt, tq kak liza
 
 
View all 4 photos...
Fullamak!!!, saya sgt happy, pas baca resepi dlam fp kak liza, Talam Labu ni terus je sy suh budak2 beli bahannya, dan buat terus. Tak kira pada masa tu jadi ke tak jadi, doesn't matter, yang penting saya kena cuba juga....Warnannya cantik, hijau kuning, rasannya, agak-agak ler!!!!!!!. Saya kurangkan gula sedikit dan ini lah juga hasilnnya


Kalau ada yang minat nak resepi, tgklah fp kak liza yerrrr yg femes tu.





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net