By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Jul-2009 15:17 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...
Hai,, saya tak tau nak kata apa , kengkawan tengok jelah gambar-gambar ini, satu pengalaman dan kenangan manis yang tidak dpt daku lupakan, bersama -sama dgn warga kerja , reporters2 yang ramai, kengkawan model, artis,finalist ,vvip, .
Sepetang yang begitu mengujakan dan tidak diduga sekali,
[/b]








(ABBY FANA - SINAR FM)



Dengan Warga kerja MIDI[/b]



Bersama makeup artis saya Hathim Thai -Famous Makeup artis.





Abg Nasir Wahab



Monday, 13-Jul-2009 03:03 Email | Share | | Bookmark
INTERVIEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NANTIKAN INTERVIEW EKSLUSIF SAYA SELEPAS MAJLIS BERLANGSUNG PADA 18HB, BERSAMA-SAMA MAMA HUZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BERMACAM MACAM ISU YANG AKAN DIA TANYA PADA SAYA, APALAH MAMA NAK TANYA TU, SOALAN PANAZ, ADUSSSS. HABISLAH AKU! TUNGGUUUUUUUUUU!!!!!!


Saturday, 11-Jul-2009 03:51 Email | Share | | Bookmark
WE ARE ON SALE NOW!!!!!!!!!

WE ARE ON SALE NOW..

[b]SEMUA ITEM, BAJU-BAJU YANG PENUH DENGAN MANIK DAN LABUCI ,DI DALAM FOTOPAGES INI YER!!! JIKA STOK MASIH ADA.

DLAM KOLEKSI SAYA AKAN MENDAPAT 20% HINGGA KE 30% DISKAUN.

HANYA NYATAKAN KOLEKSI MANA YANG ANDA SUKA, SAYA AKAN NYATAKAN

HARGA DAN DISKAUN SEKALI, SEMPENA HARI RAYA WALAU 2 BULAN LAGI.

TEMPAHAN JUGA MASIH DI BUKA, MANIK, LABUCI, CEPAT,CEPAT,HUR
RY!!!!


Sunday, 28-Jun-2009 04:54 Email | Share | | Bookmark
A DAY WITH CALVIN THOO

bersama calvin dan baju Rozita Che Wan
 
 
View all 7 photos...
Calvin Thoo. satu nama besar dipersada dunia fesyen,siapa yang tak kenal dgn beliau, calvin thoo, yang mana koleksi fesyen2 nya di peragakan oleh celebriti, dan juga VVIP.




beliau agak "humble" je orangnya, namun begitulah yang saya rasa kita sepatutnya, sebab saya pun org bisnes jugakan, saya dah masak dgn lagak, kerenah,"peel" org yang "ada duit" dan juga org yang "takde duit". Tapi dek kerana saya ni berniaga, saya mengambil pendekatan "in a middle" so that i can mix all over", itulah prinsip saya.

Dalam dunia perniagaan ni kita tak boleh syok sendiri, kena ada sikit utk "charity", toleransi,lebihkurang dan apa org kata"open heart", tapi jgnlah sampai biar org ambil kesempatan atas lebih kurang kita tu ye..

So nak cerita event saya ni nanti pada 18hb Julai, bertempat di (tak confirm lagi oleh press), dan saya tgh duk pening pasal baju ni.Saya salah seorg dari peserta finalis Pesona Midi 2009, dan untung nasib menang, Tapi tak menang pun tak mengapa, saya tidak terlalu obses,sebab saya jadikan acara ini sebagai aktiviti wanita dan riadah saya diantara byk lagi aktiviti saya.



(baju yang saya kena pakai pada show itu)
[b]



inilah butik Calvin


Wednesday, 17-Jun-2009 01:59 Email | Share | | Bookmark
Daisy Shantung

daisy shantung
tangan daisy shantung
 
View all 4 photos...
Sekarang ni dah mula sibuk dgn baju, tempahan, beading tak henti-henti, sampai dah kering idea nak buat . Mata pun naik kelabu asap, takkan nak duk goyang kaki je tgk org buat, saya pun nak jahit juga,jika ada kelapangan memang saya akan turun padang sekali , saya bukan seperti yang di sangka atau yang di anggap, hanya pandai memerintah jerrrr , hisss,

So koleksi kali ini adalah milik Cik Rafidah dari Citybank yang mahu bajunnya dijahit labuci tema bunga, dengan sutera shantung yang menarik warnannya, memang menyerlah beading dijahit dileher dan tangan berbanding kain yang bercorak-corak atau bunga2. Material ini saya beli di luar negara

Kain sutera shantung ini amat popular dengan koleksi warnannya yang berbagai, cantik dipadankan dengan sutera thai yang berona petak2 atau bunga,tetapi padanan ini tidak sesuai digandingkan dgn ciffon yer!!!

Tekstur kain yang agak plain dan keras ,ia sesuai dibuat baju kurung,blazer.kebaya,senang dijahit,berbanding ciffon yang memerlukan tahap kesabaran yg unggul
.








[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net