By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Sep-2009 04:29 Email | Share | | Bookmark
Pucuk Rebung

 
 
 
Koleksi pucuk rebung ini juga adalah hasil berangan saya, duduk2, dan juga penglihatan saya untu baju ini, warna hijau kelam ,dari kain ciffon tanpa lining, juga cik intan yang punya,katannya buatlah macamana, so jadi baju tu "bling2', amboi itulah yg saya nak dengar tu, oleh kerana tuan punya kecil molek je, saya cipta desingn ini yg tidak terlalu sarat,nampak sweet dan beralaun bukan motif bunga yg sarat dan berat





Saturday, 12-Sep-2009 15:08 Email | Share | | Bookmark
coco mayo

 
 
 
Koleksi Cik Intan yang comel loteh, orangnya genit dan kecil molek, kain ciffon lembut tanpa lining, saya design kan jadi macam tu lah rupa, mcma gelang-gelang di sekitar leher dan bunga berlian ditengah2. Nasib baik tuan punya baju suka dan puas hati, Ini lah baju hari raya "ujar beliau" dan ada lagi koleksi beliau, nanti kita sama saksikan seterusnnya,,......



Saturday, 12-Sep-2009 14:38 Email | Share | | Bookmark
KOLEKSI BARU BULAN RAYA

warna kegemaran tu!!
 
 
Ramai yang tertawan dengan koleksi baru saya ini sempena nama baru kompleks kedai saya yang akan dibuka pada hujung tahun ini Karmila Avenue,pehhhh, cantik menawan dengan kain ciffon yang lembut gemalai, dari kualiti yang bagus, so ada rupa,ada kualiti adalah harga ye,ini bukan sesiapa yang empunya, dan jika sesiapa yang berminat, rasa2 boleh pakai mcm patung tu pakai, dan berkenan ingin memiliki, sila hubungi saya .Design ini juga saya lihat ramai org suka, so apalahi silalah lihat2



Thursday, 3-Sep-2009 06:07 Email | Share | | Bookmark

SALE,SALE, SALE, DAPATKAN DISKAUN UTK BAJU READY MADE,PESAK RIAU,PESAK GANTUNG/KEBAYA DLL.SEMENTARA STOK MASIH ADA.http://karmilaharyati.blogspot.com DISKAUN UP TO 30%


Monday, 31-Aug-2009 16:15 Email | Share | | Bookmark
caramel koko berlapis

 
 
 
[b]Sempat juga cuba buat puding caramel koko berlapis ni, kerana teringin sgt nak rasa koko dia tu, waduh apalagi, operasi, lepas malam waktu berbuka,lepas kuie lapais bendera msia aritu, lapis lagi puding ni, saja nak try test, kalau tak jadi, telan jelah. Tapi rasa2nya jadi kut, hehe, inipun baru je belajar.Nak cuba resepinnya boleh no problem, telur 6biji,(asing 3 satu bekas) , susu cair 2 tin(banyak tu), esen vanilla,koko 2 sudu besar, (elok ditapis dulu ,nanti berketul2), pukul telur dulu hingga kembang, masukkan gula(adjust jgn manis sgt, dahlah gula takde), esen vanilla,susu,begitu juga yg satu lagi. Pastu, bagi 2, masukkan koko, kena kukus, sebelum tu panaskan gula hangus dulu, baru kukus,selapis,selapis hingga habis semuannya.



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net