By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
orange Heritage

 
 
 
View all 4 photos...
Orange Heritage........adalah antara koleksi2 awal saya yang saya memang terlupa langsung nak masukkan dan update didalam fotopages ni.Ramai juga yang suka dan tertarik dengan baju dari sutera siam ni, sebabnya warnannya yang terang, dan kainnya yang cantik tapi agak keras..Memang saya lebih gemar kain yang sebegini,corak yang lain selain dari bunga,bunga dan bunga, naik pening kepala dengan mewahnnya corak bunga2. Dan saya juga mendapati yang orang melayu kita sgt suka dengan corak berbunga, why?. Masing2 lah yer,,, sukeleh......kata my sister....Ok lihat2 heritage ini, untuk tempahan baju dan jahit manik, karmilaharyati@yahoo.com




Monday, 3-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
silalah lihat mont kiara

 
 
 
View all 4 photos...
[b]Mont Kiara saya namakan baju ini sempena coraknya yang bersegi-segi, tapi jangan tanya kenapa, sebab saya pun tak tahu .hehhe. :-







Friday, 31-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
lirikan matamu, kuning di raja

 
 
 
Hujan saja kebelakangan ni, nak buat macamna, tapi aktiviti tetap "full" dengan meeting, hang out dgn kengkawan (sempat lagi tu).Datin masturah yang comel loteh tu (sahara yaakub msia) asyik marah saya, napa hang punya tel, masuk ayor ker..hehehhe.......Cup,cup nanti saya datang ofis Datin, hai hati kawan nak juga kena jaga,, dah tu, baju pun terbengkalai,Ahah,, koleksi yang ini, mak oiiii, kuning di raja, saya panggil lirikan mata, sebab nya kalau di pakai, semua mata mata melirik, bukan apa, sakit mato den,heheh kuning nya mak ngah











http://srv.fotopages.com/2/19564333/kuning-d-raja.jpg



[img]


Tuesday, 28-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hitam itu menawan, The Black Roses

 
 
Koleksi hitam,merah dan pink ini nampak ekslusif, sebab gandingan warnannya. Ada org kata black is elegent. Bagi saya apa warna pun saya suka, terang pun ok, pastel pun ok, cuma jangan banyak sgt bunga2, mak "fening" lah sikit...mata sakit. Satu lagi kalau terlampau banyak sgt labuci pun satu hal,org penang kata mcm "mak giam". I pun tak tau maknannya.......whatever lah sarat satu badan, kang tudung pun labuci juga lagi,adussssss



Tuesday, 28-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
marciano, elite marcia

 
 
Nama pelik? ... Sempena nama my friend. Corak baju bersepah-sepah, tak tau nak start mcamna .Itu pun try2 je buat lain sikit, maklum dah kehabisan idea, Namun saya mencuba juga bagi cantikkan baju tu.... (tu es tres jolie)





[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net