By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Nov-2008 17:18 Email | Share | | Bookmark



Sunday, 23-Nov-2008 16:38 Email | Share | | Bookmark
jalan2 cari makan juga nih!!!!! What a lovely sunday...

flea market at Mont Kiara
Cantik2 baju n kasut kat sini, Korea mari
mana orang melayu ni..
View all 4 photos...
Penat lah asyik cerita pasal baju, baju, dan baju lagi. Nak hilang kan pening, seperi biasa, jalan2 cari makan. Dah lama juga saya tidak menjenguk muka ke "flea market" di Mont kiara ni, dulu selalu suka kesitu semasa my friend cuba2 berniaga barangan, handbeg, kasut2 yang dibawa masuk dari korea.

Tetapi.....alangkah terkejut saya kerana pada kali ini, suasana agak sepi dan tak berapa "happening " sangat, mungkin disebabkan oleh ekonomi krisis yang melanda sekarang, jadi macam tu......Yerlah, nak buat camnae kan, bersabar lah kengkawan semua yerrrr........

Saya lihat kebanyakkan disini chinese,dan orang luar yang memang ramai tinggal di sekitar sini!!!.Mereke berniaga dan bermacam2 barang yang di jual disini, Datanglah lihat2....setiap ahad...









Thursday, 20-Nov-2008 18:56 Email | Share | | Bookmark
sari merah saga

Merah nya makngah
 
 
[b]Aduhai!!!!! letihnya saya nak belajar meng"update" gambar dlm fp no. Macm2 nak buat, nak besarkan gambar lah,mcm2 lagi,maklumlah tak belajar IT kat sekolah.hehehh. Nasiblah ada kawan yang baik hati lagi sudi membantu saya memberi tutorial, terima kasihlah diucapkan

Nak cerita pasal kain sari merah saga ni, design agak lama ,tp, org suka ,dari jenis kain sari india, dibuat baju kurung pesak gantung, merah tu makngahhhhhhhh




Thursday, 20-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
solaris dahlia (projek tgh buat)

 
 
 
Ola.......ini adalah projek terbaru yang sedang dlm pembikinan, masih di peringkat awal, nanti bila dah siap saya akan besarkan lagi gambar untuk tatapan umum,actually, design ni dah pernah buat dulu tuk baju my client June, tapi sebab yang ini permintaan, jadi saya buat lagi









Wednesday, 19-Nov-2008 17:47 Email | Share | | Bookmark



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net