By: datin haryati laham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Feb-2009 02:56 Email | Share | | Bookmark
baju nikah anita baharom

baju nikah anita baharom
 
 
View all 4 photos...
[b]lama nya tak update foto.....saya kira sudah berapa bulan, bukan tak ada koleksi, tapi saya tak ada masa nak mengadap pc ni, baru nak pegang, ada je halangannya....aktiviti pun "pack', " macet' lah tu maknanya, hehehehh...

Koleksi ini adalah baju nikah anita baharom,kecil molek orangnya, nkata nak yang simple2 je, Ida kena bersengkang mata buat yang terbaik tuk beliau......kredit tuk Ida yang baru2 belajar menyulam, hasilnya jadi juga lah tu.....





Alhamdullilah .....studio baru saya yang agak baru sangat dilancarkan, mendapat sambutan yang hangat,dari kaum wanita2 di sini sekitar sini...Saya kira wanita2 melayu kita ini amat kurang tempat yang boleh dikira bersosial, selain dari melepak di bar-bar mcm omputih tu,.....So bila saja saya gantung banner, menari cha cha cha, latin, poco-poco dan kelas erobik, ramai yang berminat......gitulah nampaknnya...(bagi mereka yang positif dan mencantikkan diri). Ada juga yang pasif ni, mcm parasit lah, menyokong, jgn harap, tapi komen ......macam dia tokey besar, hahahha....patutlah tak maju, dok tang tu jugak....


Sunday, 15-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan cari pasal lagi ke Bandung

sodap nyo mkn d bumbu desa
Paris Van Java
Bekas nasi ,ingat kat Nyai
View all 20 photos...
Napalah saya ni suka sangat ke Bandung, heheh nak buat mcmna..... Sebenarnya bukannya jalan sja2, jalan ada makna.....


(oil painting yang di beli di sekitar Braga, di sebuah galeri, sungguh mengasyikkan mata saya, dan saya cukup tertarik dgn lenggokan penari itu sehingga saya sanggup belinya dgn harga rp500,000......


(lihatlah bekas anyaman yang dipanggil"bobokan" disana dimana ianya mengingatkan saya dgn nyai,buyut saya yang telah meninnggal dunia. Bekas "bobokan" itu di alaskan [/b[b]]daun pisang sebelum dimasukkan nasi, dan akan terbit harum baunnya, itu yang membangkitkan selera.......sanggup saya cari di serata KL, tapi tak jumpa...at last saya jumpa disini...)




(kalau rasa macam nak makan di rumah, bolehlah naik diatas "ambin" dan makan duduk bersila, dan jika nggak mau, duduk di kerusi aja,)


(ini lah kawah gunung berapi dilihat dari dekat di Tangkuban Parahu yang bersejarah itu. suasananya amat sejuk sekali,dan angin begitu kuat, saya rasa tidak selesa lama di situ, sebab takut. kami berada cukup tinggi dari aras laut,dan jln hendak memasuki kedlm nya agak menyeramkan, huiiiis, kalo sesat tang situ, memag tak balik lah jawabnnya, dikabarkan bahawa kawah itu baru juga meletup dan meluahkan laharnya , dan membentuk kawah besar itu)


(pokok strawberry yang ditanam didalam guni, saujana mata memandang, dan rasannya biaslah msam2 manis,petiklah banyak mana yang kita suka, ditimbang dan bayar, heheheh)



Dah tentu lah cari bahan-bahan kain, yang bagus-bagus dan murah2 disana. Ciffon silk, organza, pepper silk, cotton yang cantik2 di pasar baru dengan harga murah dibandingkan di GULATI.. (kena tipu jeeee).......Kalau kain yang mcm kain nak nikah tu, saya kureng sikit, tak taulah pulak naper,,,,,agaknya sebab bukan nak nikah.......

Seronok banget kali ini trip dengan DR Aniza,yang baru first time ke sana, kenalah pulak sakit perut ( air disana memg tidak berapa bersih)..... Kami bermalam di Geulis Butique N Hotel Cafe di Dago yang dekat dengan outlets2, seberang jalan je nyah,,,,,,,,berdekatan juga dengan Raffles Square,dan mcm2 lagi outlet yang ada. Makannya bu, di Bumbu Desa, masakan sunda yang famous disana, rugi kalau tak pergi disana, makan beras perang , ulam petai, cumi-cumi, ayam goreng dan sambal tomat yang enak banget. ermmmmm, enak sekali...


Friday, 2-Jan-2009 18:44 Email | Share | | Bookmark
AEROBIK KELAS IS COMING!!!!!!!!!!!!!

HAI,HAI,HAI!!!!!!!!!

SEMPENA TAHUN BARU 2009, SESI KELAS EAROBIK,POCO-POCO, CHA-CHA DAN LATIN DANCE AKAN DI BUKA JUGA DI TEMPAT YANG SAMA.

TARIKH PADA ISNIN,RABU DAN JUMAAT (3X SEMINGGU) .
BAYARAN : RM100.(BAYAR KETIKA MENDAFTAR)

JIKA ADA YANG INGIN KEMUKAKAN HARI LAIN, SILA BERITAHU,UNTUK PENYUSUNAN JADUAL.

KESIHATAN ADALAH PENTING, MELEBIHI DARI SEGALANNYA YANG ADA.....
:


Monday, 29-Dec-2008 15:42 Email | Share | | Bookmark
The Black Roses Version 2

 
 
 
View all 4 photos...
The Black roses version 2 ini saya namakan sempena warnanya dan bunga ros tu ala-ala sama dengan black rose yang dulu... . Cuma bezannya kain ini jenis satin ,lembutlah sikit,dan coraknya yang dah 'aledy" meriah tu, so saya decide tak mau lah meriahkan lagi dengan design yang sakit mato,so simple je lah buat,,,,,,





Saturday, 27-Dec-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
PROJEK KELAS MENJAHIT MANIK 2009

ASSALAMUALAIKUM..........!!!SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU, AZAM PUN BARU KAN...

SEMPENA ITU, KAMI AKAN MEMBUAT KELAS MENJAHIT MANIK ,TEKNIK MENJAHIT MANIK,ASAS PADA BULAN FEBRUARY 2009.

KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT, SILA HUBUNGI SAYA DI TEL NO 012-3554421, ATAU EMAIL KARMILAHARYATI@YAHOO.COM.

TEMPAT : DAMANSARA DAMAI, SEASON SQUARE BIS COMPLEX.

TARIKH ; 6HB DAN 7HB FEBRUARY,2009

BAYARAN ; RM80 KELAS PENGENALAN (TERMASUK MAKAN DAN MINUM)
MASA ; 10.00AM HGGA 3.00PM

PERALATAN DISEDIAKAN.,NOTA PEMBELAJARAN JUGA DISEDIAKAN.

MAJUKAN DIRI ANDA UTK MENJANA EKONOMI KELUARGA.

[b](JIKA ADA CADANGAN UTK TARIKH LAIN,SILA KEMUKAKAN,SAYA AKAN BERSEDIA MENGATUR JADUAL ANDA)


SALAM DARI SAYA .JUMPA DI SANA

[/b]


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net